Onze merken: I Need You

Het product wat eigenlijk niet mag missen in een optiek webshop, is toch wel de leesbril! We hebben een mooi assortiment aan leesbrillen van het merk I Need You. De brillen van I Need You worden gemaakt van hoogwaardige maar lichtgewichte materialen en spelen in op de huidige trends. Afbeelding van leeszonnebril Playa van I Need YouMaar dat neemt niet weg dat elke bril zijn eigen karakter heeft!

Of je nu op zoek bent naar een neutrale maar trendy bril of juist een blits kleurtje, je vind je ideale leesbril in het aanbod van I Need You. Of wat dacht je van een leesbril met zonneglazen? Het model Playa is hip maar tijdloos en perfect voor elke zonliefhebber! Een super handig montuur wat leuk is voor jezelf maar ook ontzettend leuk en origineel om te geven als cadeautje.

Mocht je niet weten wat je leessterkte is, dan kan je aan de hand van deze keuzehulp een beslissing maken van je sterkte. Let op: dit is een indicatie en alleen van toepassing als geen andere problemen zijn geconstateerd voor het vertezicht.

Afbeelding leesbril Windsor van I Need You in het bruin/havanna Afbeelding leesbril Tailor van I Need You in het groen Afbeelding leesbril Junior New van I Need You in het zwart

Afbeelding leesbril Frozen van I Need You in het bruin Afbeelding leesbril Doktor New van I Need You in het zwart met rood Afbeelding leesbril Tropic van I need you in het transparant

 

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.