Onze producten: De make-up bril

Vrouw in spiegel doet mascara op met make-up bril

Ben jij verziend of heb je een leesbril? Dan ken je misschien het probleem wel van het aanbrengen van oogmake-up. Je bent daar zeker niet de enige in! Make-up aanbrengen terwijl je een bril draagt kan een uitdaging zijn als je verziend bent of een leesbril draagt. Je bril ophouden is eigenlijk geen mogelijkheid, dus hoe breng je mascara aan als je niet scherp ziet? Gelukkig is daar een oplossing voor: de make-up bril!

Hoe gebruik je een make-up bril?

Een make-up bril is een speciale bril met een vergrotend glas, waardoor je gemakkelijker make-up kan aanbrengen. Er zijn verschillende monturen beschikbaar. Sommige hebben één glas, dat je van het ene naar het andere oog kunt klappen. Andere monturen hebben twee glazen, die je naar voren kan klappen wanneer je bijvoorbeeld mascara wilt aanbrengen. Zo heb je alle ruimte om je mascara of eyeliner perfect aan te brengen terwijl je met je andere oog en het vergrotende glas precies kan zien wat je doet!

Let op de sterkte

Het is wel belangrijk om de juiste sterkte te kiezen. Kies voor je leessterkte of iets hoger, aangezien je vaak wat dichterbij in een spiegel wil kijken dan in een boek. Als je niet zeker weet welke sterkte je nodig hebt, kun je langs een opticien gaan om het op te laten meten. Ook kan je deze keuzehulp als richtlijn gebruiken. Houd er wel rekening mee dat als je ogen veel van sterkte verschillen of je bijvoorbeeld een hoge cilinder hebt, een make-up bril met een standaard sterkte niet perfect zicht geeft.

Met een make-up bril breng je vlekkenloos je oogmake-up aan! Het is een handige tool voor iedereen die van make-up houdt en een bril draagt. Dus waar wacht je nog op? Probeer het eens uit!

Ga naar de make-up brillen >

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.