Onze producten: Het neuskapje

Man beschermt zijn neus met een neuskapje tegen de zon

Zon! Bijna iedereen houdt er wel van. En dat is maar goed ook, want we hebben het nodig. Het is onze belangrijkste bron van vitamine D. Het draagt bij aan een goede weerstand en aan sterke botten en tanden.

Maar diezelfde zon die zo belangrijk voor ons is, kan ook veel schade aanrichten. Huidschade, het ene ernstiger dan de andere. Dit ontstaat bij overmatige blootstelling aan UV-licht, ook zonder verbranding kan er schade optreden.

De neus wordt vaak vergeten, terwijl het een zeer kwetsbare plek is. Hoeveel mensen verbranden niet regelmatig hun neus? De neus kan moeilijk bedekt worden en zit dus altijd in de zon. Ook is de huid erg dun wat ervoor zorgt dat deze plek gevoeliger is voor zonschade. Zo komt huidkanker komt bijvoorbeeld vaak voor op de neus door overmatig blootstelling aan schadelijk zonlicht.

Het neuskapje biedt volledige UV-bescherming. Aan het neuskapje zit een lange klittenbandsluiting die aan elke bril of zonnebril bevestigd kan worden. Het kapje kan middels de metalen strip gevormd worden naar de neus van de drager, waardoor het draagcomfort wordt verbeterd. Wij bieden het neuskapje aan in een beige of in zwart.

Iets voor jou?

Dit product is voor iedereen te gebruiken. Of je nou preventief schade wil voorkomen, de schade wil beperken of om medische redenen je neus moet bedekken. Maar ook voor mensen die (veel) buiten werken is dit product en goede oplossing! Wie weet kan er iets geregeld worden via je werkgever.

Ga hier naar het product >

Neuskapje beige leer U.V. beschermend

Neuskapje zwart

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.